CD&V Nieuws uit
Kruibeke
N°4 - 04/10/2011
 
 

Erik Blommaert voorgedragen als nieuwe schepen te Kruibeke

CD&V Kruibeke heeft beslist om Erik Blommaert voor te dragen als nieuwe schepen van Kruibeke.

Via een gemeenschappelijke voordrachtsakte geniet Erik Blommaert de steun van de meerderheid van de gemeenteraadsleden.  Maandagavond 3 oktober legt de nieuwe schepen de eed af in handen van de burgemeester.

Als vijfde schepen volgt Erik Blommaert hiermee de onlangs overleden André Lardon op, die als bevoegdheden o.a. Cultuur, Tewerkstelling, Milieu en openbaar groen, Mobiliteit, Toerisme en Patrimonium had.  

Erik Blommaert, 51 jaar, is geboren en getogen in Kruibeke.  Hij is gehuwd met Linda De Ryck en vader van 3 dochters: Sanne, Tine en Elke.

Erik Blommaert doet reeds jarenlang aan politiek en bekleedde binnen zijn partij CD&V diverse functies.  Hij kwam destijds, na een actief jeugdbewegingsleven, als jongere in de gemeentepolitiek terecht en zetelt sedert 16 januari 1989 onafgebroken in de Kruibeekse gemeenteraad.

Hij vertegenwoordigt tijdens deze legislatuur de gemeente Kruibeke ook in een aantal intercommunales.

De laatste jaren was hij tevens de fractieleider voor CD&V.  In deze functie wordt hij opgevolgd door Filip Vercauteren.

Erik Blommaert is gewezen groepsleider van KLJ-Kruibeke.  Hij is lid en bestuurslid van diverse verenigingen en o.a. actief binnen de christelijke arbeidersbeweging en het katholiek onderwijs.

Als kersvers schepen wil Erik Blommaert op constructieve wijze verder bouwen aan een mooi Kruibeke.  Hij wil ook verder werken aan de weg die zijn voorganger was ingeslagen en wil op de diverse beleidsdomeinen voor de nodige continuïteit zorgen.


De nieuwe schepen maakt de nodige tijd vrij om te werken voor Kruibeke en neemt hiervoor deeltijds verlof bij zijn werkgever. 

“Kruibeke steeds beter maken voor zijn inwoners” is het motto van Erik Blommaert.

Erik Blommaert, Doorn 33, 9150 Kruibeke, Tel: 03/7745379, Gsm: 0479/917358, erik.blommaert@skynet.be

Lees meer ›

 

Jong geleerd

CD&V geeft aan alle pasgeboren graag een "Samen is Super-Slabbetje" kado
Het enige wat je moet doen is een geboortekaartje opsturen naar :

CD&V | Jong Geleerd
Wetstraat 89
1040 Brussel

Binnen de week sturen we dan jouw super-slabbetje terug.

Want samen is super ! En jong geleerd ....

Lees meer ›