Thomas Laureys

Afdelingsvoorzitter

    Ik ben Thomas Laureys, geboren in 1988, en ben sinds 2016 gelukkig getrouwd met mijn vrouw, Indira. We wonen sinds enkele jaren in de Rupelmondestraat te Bazel. Ons gezin werd compleet na de geboorte van onze 2 dochters, Amélie en Hélena. Dit maakt dat er plotseling toch andere prioriteiten gesteld worden. Is er betaalbare kinderopvang in de buurt? Is dit een gezonde leefomgeving? Kan mijn kind later veilig naar school? Zal ze andere jongeren kunnen ontmoeten in degelijke jeugdlokalen?
    Ik probeer hier aandacht voor te hebben langs politieke weg maar ook via mijn engagement bij beweging.net en KWB.
    In mijn vrije tijd train ik bij Judoclub Bazel, werk ik graag in de moestuin of onderhoud ik het kippenhok. Bij slechter weer is er nog altijd de vinylverzameling of een goed boek.
    Ik ben sinds 2007 bestuurslid van CD&V Kruibeke en was lange tijd actief als jongerenvoorzitter. Na de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 werd het duidelijk dat we nood hadden aan vernieuwing. Ik ben dan ook enorm blij voor het vertrouwen van de partij dat ik sinds 2019 mee voor deze vernieuwing mag zorgen als afdelingsvoorzitter.